fbpx

Termeni si conditii

 

Site-ul www.print-pe-tablou.ro  este in proprietatea si administrarea companiei S.C. AMCO ADVERTISING SRL. Daca accesati site-ul si utilizati continutul lui, inseamna ca acceptati implicit conditiile generale de acces si utilizare detailate mai jos. Magazinul online www.print-pe-tablou.ro este operat de S.C. AMCO ADVERTISING SRL , CUI RO 14004487, cu sediul in Str. Carierei nr.100, Brasov, cont bancar RO88 BTRL RONC RT0V 0333 6202 deschis la banca Transilvania, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J08/754/2001. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

 1. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi transmise din momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

 1. Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor si de a va tine la curent cu eventualele promotii, noutati, etc.

Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 1. Cum se face o comada

Puteti face o comanda prin adaugarea produselor in cos sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o factura proforma in care veti avea detailat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comada va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc.) asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

Ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

 1. Avem dreptul de a refuza orice comanda

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic.

Vom putea refuza o comanda daca:

 • nu avem pe stoc produsul comandat
 • plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar
 • sunteti suspect de frauda
 • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
 • nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, datele personale furnizate nu au fost corecte, etc.)
 1. Conditii de returnare

Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate de la noi, le puteti returna si va vom inapoia contravaloarea comenzii. Legislatia romaneasca prevede:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientii www.print-pe-tablou.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 30 de zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. www.print-pe-tablou.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile de la primirea returului, prin virament bancar.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE ATI NOTIFICAT IN SCRIS pe mail sau prin formularul de returnare de pe site. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. Produsele personalizate nu intra in categoria produselor care se pot returna! Prudusele vor fi returnate la urmatoarea adresa: str.Carierei nr.100, Brasov.

 1. Garantia produselor

Produsele comercializate in magazinul nostru beneficiaza de o garantie de 30 zile, in functie de produs. Garantia se ofera doar pentru defecte de fabricatie si nu pentru defecte aparute in urma folosirii necorespunzatoare a produselor. Produsele la care se constata ca aveau defecte de fabricatie si nu pot fi reparate, pot fi inlocuite cu alt produs identic sau similar. Daca nici acest lucru nu este posibil, contravaloarea produsului, fara taxele de transport, va fi inapoiat clientului.

 1. Inregistrarea ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral responsabilitatea dumneavoastra.   

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 1. Declinarea de responsabilitati

Orice informatie, date, text, fotografie, grafica etc de pe acest site este responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii, nu putem sub nici o forma , direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului, incluzand informatii incomplete sau gresite. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc) in functie de oferta furnizorilor cu care lucram. Dvs. aveti posibilitatea, prin intermediul www.print-pe-tablou.ro, sa solicitati corectarea greselilor aparute pe acest site, daca este cazul. Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 1. Copyright

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea S.C. AMCO ADVERTISING SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. AMCO ADVERTISING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 1. Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

 

 1. Produsele comercializate

www.print-pe-tablou.ro  este un magazin online. Clientii vor cumpara produsele comercializate de noi doar in scopul pentru care acestea au fost comercializate. S.C. AMCO ADVERTISING SRL nu este responsabila de erorile de masurare, indicare, afisare, etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori.Imaginile prezentate sunt informative.

 1. Greseli de tiparire

S.C. AMCO ADVERTISING SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 1. Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului, taxa de personalizare si cheltuielile de transport.

 1. Comanda minima

Comanda minima in magazinul nostru online este de 30 Lei.

 1. Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale ramanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila.Sunteti direct raspunzatori de orice activitatesi/sau continut pe care il afisati in magazin.Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului nostru.